Loterias Serrano: ” Coneixo l’equip des de que era petit, tot i que era el meu rival perque jo jugava al OS San Miguel. Gairebé hem crescut junts

1. Perquè has escollit ser espònsor del CF SINGUERLIN?

A qui millor que a l’equip del barri. Els meus pares van comprar el comerç a l’any 1969. Coneixo l’equip des de que era petit, tot i que era el meu rival perque jo jugava al OS San Miguel. Gairebé hem crescut junts. Quan la nova directiva em va proposar fer d’espònsor no m’ho vaig pensar gaire. Reconec que jo també sortia beneficiat amb el tracte.

2. Què és el que més t’agrada del club?

No sóc dels que vaig tots els dies al camp a veure els entrenaments, però els dies que vaig m’agrada molt l’ambient familiar que hi trobava. Tot d’amics prenent algo i xerrant amb les families. I els dies de partit de l’equip Sènior resulta molt agradable baixar al camp.

3. Promociona el teu comerç?

Doncs si. Reconec que el meu comerç té unes característiques especials. Patrocinar l’equip a fet que pugui accedir a gent que abans, tot i que em coneixien, no eren clients i ara si. Espero retornar la confiança amb un bon premi pel club. Si pot ser aquest any millor.

4. Envia un missatge a la massa social del club

Que la nova directiva a portat un aire nou i ha començat amb bon peu. L’equip està funcionant de maravella. M’agradaria que tots donem suport i fem pinya amb l’equip perque segueixi funcionant tant tant be com fins ara. Que amb tants nens i nenes participant poguem fer de l’equip la familia gran del barri de Singuerlín