Nuestro club es premiado

El C.F. Singuerlin obtiene el Bronce.

La Fundación de la Federacion Catalana de Futbol distingue a nuestro club por la labor del Fomento a los Valores, la participación en estudios sobre el Bullying en el deporte, y su compromiso social en el barrio y la ciudad inculcando el sentido de pertenencia a las familias.

La quarta edició dels guardons de la Fundació Catalana de Futbol reconeix la solidaritat de clubs, futbolistes i persones vinculades al futbol català, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm..

  • Premi ‘Foment dels Valors’:

El Sant Vicenç dels Horts 2014 Associació Futbol ha aixecat el primer premi, després de convertir-se recentment en el primer club federat català amb un equip de futbol per a persones amputades, que comparteix el dia a dia amb la resta de conjunts de l’entitat gràcies a l’esperit de superació de tots els seus integrants. El CE Futsal Tortosa 2014 s’ha emportat la segona distinció, mentre que el CF Singuerlín ha completat el podi de la categoria.

Área Social

Elisenda Parés recibiendo el premio Bronce al Foment dels Valors