Singuerlin sale a la calle..

Black Friday

El passat dissabte ens vam apropiar d’un tros de carrer del barri, per jugar. Allò que pels que tenim una certa edat, era normal, els nostres nens i nenes ho veuen com a una cosa excepcional. Col·laborant amb una iniciativa del petit comerç del nostre barri, el Club de Futbol Singuerlín vam aprofitar per jugar a futbol, que és el que sabem fer, sobre l’asfalt, i fer-los costat. És el comerç de barri el que ens ha donat el seu suport incondicional durant els darrers 3 anys que fa que vam agafar les regnes del club.

Objetiu

Tot un seguit d’activitats s’estenien al llarg del carrer Amèrica, música, confeti, pinta-cares, balls i diables i un terreny de joc que de seguit s’ompli de nens i nenes corrent darrera una pilota. Sense normes, tot s’hi val... les mans, els peus... jugaven distrets, el menys important era el resultat... Així van transcórrer les hores, entre corredisses per agafar aquelles pilotes que per llarg s’escapaven carrer avall o per alt es penjaven al solar abandonat del costat. Per agafar forces, pomes i plàtans i una samarreta de record. Objectiu complert, omplir el carrer de somriures donant suport als nostres comerciants.

Ya puedes apuntarte al Casal de Navidad 2019

Ultimas semanas para apuntarte a nuestro Casal de Nadal. No te lo pierdas!!

Horario

Lunes Martes Jueves y Viernes
de 18:00 a 21:00

Localización

Av Anselm de Riu 15
Tel : : 696 41 44 41
email: clubfutbolsinguerlin@gmail.com