L’equip més petit del Club Futbol Singuerlin

La Escoleta

Avui us presentem l’equip més petit del Club Futbol Singuerlin, l’Escoleta, està format per 12 nens d’entre els 3 i els 5 anys. De fet només 4 són jugadors de 2n any, el Nil, el Martí, el Yago i el Leo, aquest últim alterna l’escoleta amb el Prebenjamí C on s’hi entrena regularment. La resta són tots jugadors de 1r any. Dos d’ells actuen de porter, l’Unai i l’Hugo, alternant-se a la porteria, mentre que de jugadors de camp tenim l’Eric, el Blai, l’Ian, l’Asier, l’Ayman i el Neil. Al capdavant de tots ells hi ha el Marc, l’entrenador de l’equip. A principis de temporada tenia el suport del Cristian, posteriorment va donar un cop de mà en Javi i darrerament té l’ajuda del Jaime, que li ofereix tasques de suport tant als entrenaments com en els partits.

L’inici de temporada està sent molt bo, dels 5 primers partits de lliga se n’han guanyat 4 amb golejades destacables: 4-6 a casa del Bufalà, 1-7 contra el Congrés, 2-7 davant el Montgat i 7-1 a casa enfront la Grama A. Només s’ha perdut 1 partit i per la mínima 3-4 a casa davant la Penya Barcelonista 5 Copes.

L’evolució dels més menuts es va veient partit a partit. Des del primer amistós el passat 22 de setembre de 2018 fins al dia d’avui molts han sigut els canvis. Els nens es van trobant més còmodes sobre el camp, i els més grans ajuden als més petits a posicionar-se, i a anar a buscar la pilota.

El partit d’aquest diumenge es va jugar sota un sol de justícia, després d’uns dies amb els entrenaments passats per aigua el cel va permetre gaudir de la jornada. El marcador va costar de moure’s, i després dels 10 primers minuts de joc el marcador només reflectia un resultat de 1-0. Bona part de culpa la va tenir el porter rival, el millor del seu equip sens dubte, que va fer un partidàs.

Passada la primera part el resultat es va anar ampliant fins arribar al 7-1 final.

Un cop finalitzat el partit tots els nens i nenes van gaudir d’un pica-pica a la terrassa del bar del Club, on van poder compartir bons moments per seguir fent pinya, aquest cop fora dels terrenys de joc.

En definitiva, un grup de nens que venen amb molta il·lusió i ganes de passar-s’ho bé i si a més a més es guanya, doncs molt millor.

I com criden al finalitzar cada partit… Sí! Sí! Singuerlín!!!

Lluis Llopart Vidal

 

Plantilla 18/19

 
 

 


Sponsor oficial de la equipación Escuela A