Sweet Home: Sóc un aficionat al futbol i entenc que es un esport que arriba a tot el món, des de grans a petits

Donat que el meu negoci i la meva vivenda és troben al Barri de Singuerlín, que millor manera d’invertir i recolzar en el teu barri sent sponsor de l’equip de futbol del mateix. Sóc un aficionat al futbol i entenc que es un esport que arriba a tot el món, des de grans a petits, així que si essent sponsor puc ajudar en el creixement del club, per a mi és un orgull.

El que més m’agrada és evidentment la gent que composa actualment el club. Estic en contacte amb molts d’ells i tots tenen un esperit positiu, moltes ganes de treballar i realitzar nous projectes. Crec que si es continua per aquest camí el club podrà arribar molt amunt, i perquè no somiar en segona divisió.

 Som una immobiliària de Santa Coloma de Gramenet, situada al Barri de Singuerlin, que prestem serveis professionals personalitzats relacionats amb la venda i lloguer de habitatges i locals, gestions, serveis d’advocacia i reformes integrals. Tractem de donar un servei integre i personalitzat a cadascun dels nostres clients.

El meu missatge seria que confiïn en el Barri de Singuerlin i per suposat en el seu club de futbol perquè tots junts siguem cada dia més grans i millors.