El CF Singuerlín, present a la Gala de l’Esport de Santa Coloma

 

Un grup format per 14 jugadors de les categories del nostre club va ser l’encarregat de representar el CF Singuerlín a la Gala de l’Esport de Santa Coloma de Gramenet. L’acte, celebrat el passat dimecres al Teatre Segarra, va rebre la visita d’esportistes i membres de les diferents entitats esportives de la nostra ciutat.

IMG-20170427-WA0021

Quatre jugadors de l’Infantil C, dos de l’Aleví A, dos del Benjamí C, quatre del Benjamí B, un de l’Escola i un altre del Prebenjamí B van ser els encarregats de representar el CF Singuerlín en una part de la Gala on van compartir el protagonisme amb les jugadores de basket del Draft Gramenet. Els nostres nois van llegir un text que recollia les regles amb les que volem que es practiqui el nostre esport per tal de representar els valors i l’esperit que defensa la institució.